Nieuwsbrief

Uit de branche

Bron: Uitvaart.nl
Bron: Uitvaartmedia.com

Actueel

 


Algemene ledenvergadering 23 november 2016

Op 23 november 2016 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. In de sfeevolle ambiance van het Vitsse Stadion de Gelredome werden ruim 70 leden aanwezig. Tijdens de vergadering werden ervaringen uitwisseld over de Uitvaart Vakbeurs, de meeste leden keken dankbaar terug op het evenement. Tijdens de vergadering is er een bestuursverkiezing gehouden. Het geheel werd afgesloten door een rondleiding door het stadion en een buffet.

Op 23 november 2016 is de ALV gehouden in het Gelredome. Tijdens de bestuursverkiezing zijn Peter van Wijk en Frank van Splunter voor een tweede termijn verkozen. Verder is Jos Weijs toegevoegd aan het dagelijks bestuur van de VTU. Met zijn internationale expertise gaat hij de VTU versterken. Debby de Bruijn van de Evenementenhal Gorinchem presenteerde een overzicht van de Vakbeurs 2016. In twee groepen werden de leden rondgeleid. De leden werden enthousiast rondgeleid door twee ervaring Vitesse mensen. Het was een inspirerende omgeving voor alle ondernemers.

 


Uitvaart Vakbeurs 2016 groot succes

In 3 dagen hebben ruim 9000 branchegenoten de uitvaart vakbeurs 2016 bezocht.
De ruim 260 exposanten hebben de Vakbeurs als een succes ervaren. De hoge kwaliteit bezoekers en de goede sfeer werd alom geroemd.
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) blikt dan ook met tevredenheid terug op dit evenement.

Evenementenhal Gorinchem was drie dagen lang het middelpunt van de uitvaartbranche van Nederland. Vanuit alle hoeken van het land kwamen belangstellenden naar Gorinchem om zich te laten inspireren. Vele innovaties wachtten op hen. Alles nog een keer bekijken? Bekijk hier de film.

Door Arthur Ike, www.arvideo.nl

 


 

Haringparty 2016 bij KW106 te Katwijk aan Zee druk bezocht

Op 23 juni was de jaarlijkse VTU Haringparty. Vele toeleveranciers kwamen naar het strandpaviljoen KW106 in Katwijk aan zee. De sponsoren kwamen met al hun goede relaties naar het Katwijkse strand. Daar werden zij welkom geheten door de voorzitter van de VTU; Peter van Wijk en Hanneke de Jonge. Rond 16.00 uur was het paviljoen al goed bezet en werd de eerste haring gehapt. Op het strand van Katwijk scheen de zon, gelukkig bleven de gevreesde buien uit. Zo ontstond er zowel binnen als buiten een goede sfeer en was er ruimschoots de gelegenheid om te netwerken. Rond 17.30 uur sprak Peter van Wijk de aanwezigen toe. De haringparty is een opmaat naar de VTU Uitvaartvakbeurs in september dit jaar. Frank van Splunter enthousiasmeerde de leden door een korte voorruitblik op de vakbeurs. Het themaplein staat in het teken van fit naar de toekomst. Een plek waar gewerkt kan worden aan de fitheid van zowel bedrijf als eigen lijf. Peter sloot af door alle sponsoren te bedanken die dit evenement mogelijk hebben gemaakt: Unigra, Rouw Service Nederland en de Nieuwe Wilg. De haringparty mag met recht een groot succes genoemd worden. In totaal zijn er 150 bezoekers geweest, dit tot alle tevredenheid van de onmisbare sponsoren. Er wordt dan ook met verlangen uitgezien naar de volgende editie.


Mededelingen van het Secretariaat

Wilt u meer weten of lid worden? Neem contact op met de heer S. Thijssen 06 - 484 673 30 of mail naar secretariaat@vtu-online.nl.