Nieuwsbrief

Uit de branche

Bron: Uitvaart.nl
Bron: Uitvaartmedia.com

Actueel


VTU Haringparty 2017 groot succes

Op donderdag 22 juni vond in Restaurant Boathouse te Almere de jaarlijkse VTU Haringparty plaats.Onder het genot van heerlijke ‘Hollandse Nieuwe’ en andere lekkernijen was er de mogelijkheid om met elkaar vooruit te blikken op de Uitvaart Vakdag van 2018 en natuurlijk bij te praten. Ook voor de bezoekers van de haringparty die niet van vis hielden waren voldoende versnaperingen aanwezig. De barbecue viel bij een ieder goed in de smaak. Voor alle 140 bezoekers was er ruim voldoende aanwezig. VTU voorzitter Peter van Wijk roemde de collegiale sfeer en stijlvolle ambiance. Tijdens de Haringparty werd namens de VTU een cheque ter waarde van €1500,00 uitgereikt door Jos Weijs aan Jan Willems Gabriels van Orthometals. Orthometals heeft Stichting Zwembad De Waterlelie uitgekozen tot goed doel. Deze middag werd gesponsord door Huiskamp Carrosseriefabriek, Family Cards, Uitvaartsupport Nederland en Unigra. Ook zij kijken allen terug op een fijne middag met hun gasten. ‘Goed verzorgd’ aldus Jaap Legters van Huiskamp Carrosseriefabriek. Karl Wagner van Unigra sprak over  ‘Geslaagd evenement, waar voldoende voor iedereen aanwezig was.’ Namens de organisatie van de VTU Haringparty gaat onze dank uit naar Restaurant Boathouse voor de fijne samenwerking en de gastvrijheid. Er wordt dan ook rijkhalzend uitgekeken naar de Haringparty 2018.
Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Huiskamp Carosseriefabriek, Family Cards, Uitvaartsupport Nederland en Unigra.

         

 


Uitvaart Vakbeurs 2016 groot succes

In 3 dagen hebben ruim 9000 branchegenoten de uitvaart vakbeurs 2016 bezocht.
De ruim 260 exposanten hebben de Vakbeurs als een succes ervaren. De hoge kwaliteit bezoekers en de goede sfeer werd alom geroemd.
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) blikt dan ook met tevredenheid terug op dit evenement.

Evenementenhal Gorinchem was drie dagen lang het middelpunt van de uitvaartbranche van Nederland. Vanuit alle hoeken van het land kwamen belangstellenden naar Gorinchem om zich te laten inspireren. Vele innovaties wachtten op hen. Alles nog een keer bekijken? Bekijk hier de film.

Door Arthur Ike, www.arvideo.nl

 


 

Haringparty 2016 bij KW106 te Katwijk aan Zee druk bezocht

Op 23 juni was de jaarlijkse VTU Haringparty. Vele toeleveranciers kwamen naar het strandpaviljoen KW106 in Katwijk aan zee. De sponsoren kwamen met al hun goede relaties naar het Katwijkse strand. Daar werden zij welkom geheten door de voorzitter van de VTU; Peter van Wijk en Hanneke de Jonge. Rond 16.00 uur was het paviljoen al goed bezet en werd de eerste haring gehapt. Op het strand van Katwijk scheen de zon, gelukkig bleven de gevreesde buien uit. Zo ontstond er zowel binnen als buiten een goede sfeer en was er ruimschoots de gelegenheid om te netwerken. Rond 17.30 uur sprak Peter van Wijk de aanwezigen toe. De haringparty is een opmaat naar de VTU Uitvaartvakbeurs in september dit jaar. Frank van Splunter enthousiasmeerde de leden door een korte voorruitblik op de vakbeurs. Het themaplein staat in het teken van fit naar de toekomst. Een plek waar gewerkt kan worden aan de fitheid van zowel bedrijf als eigen lijf. Peter sloot af door alle sponsoren te bedanken die dit evenement mogelijk hebben gemaakt: Unigra, Rouw Service Nederland en de Nieuwe Wilg. De haringparty mag met recht een groot succes genoemd worden. In totaal zijn er 150 bezoekers geweest, dit tot alle tevredenheid van de onmisbare sponsoren. Er wordt dan ook met verlangen uitgezien naar de volgende editie.


Mededelingen van het Secretariaat

Wilt u meer weten of lid worden? Neem contact op met de heer S. Thijssen 06 - 484 673 30 of mail naar secretariaat@vtu-online.nl.